Faq en Antwoorden

+ _
Zijn de luisterlinks voor een ieder toegangklijk? ?

JA: Zowel SHOUTcast v2.5 als Icecst hebben bij ons https output. Dit hebben wij zelf verwerkt in onze stream. Dus voor elke player of browser toeganklijk.

It's simple. We, uh, kill the Batman.

+ _
Wat is het verschil tussen Audio data en Meta data? !

Er zijn twee type data’s die de stream bevat de ene is audio data en de andere is meta data. Meta data is informatie voor artiest/titel, bitrate, etc. De server gebruikt het HTTP en HTTPS Protocol voor de data verbinding.

Verdere uitleg vind u op shoutcast.com?

+ _
Werken alle audio formaten MP3, MP3Pro of AAC.? ?

SHOUTcast is een audio streaming server ontwikkelt door Nullsoft ook de makers van de speler Winamp. Op de streaming audio server kan je de volgende formaten streamen MP3, MP3Pro of AAC.

+ _
Welke speler kan ik het beste gebruiken!

SHOUTcast wordt bijna door alle players ondersteunt, zoals winamp, VLC player, via speciale .asx file wordt ook de mediaplayer van Windows ondersteund. Dit zelfde geld het zelfde voor realaudio. ?

+ _
Wat te doen bij storingen of uitval van de stream?

Wij streven er na om de stream geheel optimaal te houden, wij houden 2X per maand een update op de stream server. Bij uitval staat er een standup stream klaar. u hoeft alleen de internetbrowser even te verversen om weer te kunnen luisteren.

PS: Soms zijn wij havankelijk van derder partijen

+ _
Zijn jullie altijd bereikbaar?

Ja: Onze server draait 24/7 en is gekoppeld aan de beheerders Telefoon, Dit om z.s.m. storingen voor te zijn. Vragen via de website gaat per direct naar de Beheerder, Hierbij krijgt u altijd de zelfde dag een bericht terug.

+ _
He stel ik mijn https stream in?

U als luiseraar hoeft niets te doen, Echter is het wel dat u browser hier op is aangepast."Chrome security team overweegt alle HTTP pagina's te markeren als 'niet-veilig'"en "Google gaat websites met HTTPS hoger waarderen" Echter kunt u altijd luisteren via ons luisterlinks of de online player.

+ _
Kan ik jullie ook bereiken via mijn Mob telefoon?

Ja: Al onze pagina's en streams zijn responsive. Ook is het moggelijk om ons via een Radioapp te beluisteren. Zie knop Radio app op de website.

link naar Radio app

+ _
Zijn de DJ's te bereiken voor vagen en antwoorden?

Ja: Dit kan je doen via de chat van de website. Om prive omstandigheden geven wij geen Tel nr vrij in het openbaar.

link naar Chat room