Over ons

Radio-Explosion is een collectieve radio station met enkele studios in Nederland,

Elke dag brengt een groepje van DJ's de leukste en gezelligste muziek bij u in de huiskamer. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar de beste piraten hits en de muziek van nu,.

Ons team bestaat uit de echte oude rotten in het vak die al jaren mee draaien in de wereld van piraten muziek. DJ Marion,DJ Henk en Don Juan, DJ Ron vd Steen en DJ Marcel zijn enkele voorbeelden die vele mensen al kennen van de fm band. Vele avonden verzorgen zij en andere dj's prachtige programma's met lekkere muziek voor iedereen. U kunt als luisteraar mee genieten en natuurlijk ook uw eigen favoriete plaat aanvragen bij onze dj's.

Onze history

  • Wat is de overeenkomst tussen worstenbroodjes en radiopiraten? Ze horen allebei bij het immaterieel cultureel erfgoed.

    Toch zijn radiopiraten een stuk minder dik gezaaid dan de Brabantse lekkernij. Radio-Explosion is een van de laatst overgebleven illegale zender in West-Brabant. Vader Marcel Credoe (54) en dochter Julia (19) zijn de drijvende krachten achter Radio Zuidland wat nu Radio-Explosion is. Ze zijn radiopiraten in hart en nieren. “Er zitten nog redelijk wat piratenzenders in het oosten en noorden van het land. Hier in Brabant zijn er bijna geen piraten meer”. Vader en dochter verzorgen wekelijks een live-uitzending vanuit de studio in het schuurtje achter hun huis. In de professioneel ingerichte ruimte valt het oog meteen op een kast met een indrukwekkende hoeveelheid singeltjes, keurig gerangschikt op alfabetische volgorde. Marcel: “Ik heb er duizenden en wat hier staat, is nog maar een klein gedeelte.”

  • Na meermalen uit de lucht te zijn gehaald,konden we het niet meer opbrengen om via de ether te gaan uitzenden. Een nieuw tijdperk brak aan om met de tijd mee te gaan, en zo ontstond Radio Paradox,Radio66

    Vanaf media 2015 is radio-Explosion onstaan. Hierin vonden wij nieuwe eigenaars die deze zenden runnen{Marion en DonJuan}.

  • Ons team bestaat uit de echte oude rotten in het vak die al jaren mee draaien in de wereld van piraten muziek. DJ Marion,DJ Henk en Don Juan, DJ Ron vd Steen en DJ Marcel zijn enkele voorbeelden die vele mensen al kennen van de fm band. Vele avonden verzorgen zij en andere dj's prachtige programma's met lekkere muziek voor iedereen.

Uw Team


Webmaster Marcel

DJ Marion

DJ Don Juan

DJ Henk

DJ Piet

DJ Alexandra

DJ Ron vd Steen

Jij zelf hier

Jij zelf hier

DJ Black Horse

DJ Panda

Jij zelf hier

Reviews

“... Zeer leuke en gezellige webradiostation, leuke mensen en een gezellige chatbox. Echt een aanrader ...”

Angelika Kojder Credoe

angelikakojder@gmail.com

“... He hallo, Wat een top Radiozender. Heb zeer genoten van jullie uitzendingen. Kom zekers terug ...”

Jessica Jansen

jessicajansen@live.nl

“... DJ Marion heel hartelijk gefeliciteerd met 8 jarig DJ. je heb er voor gevochten, maar je ben zo ver gekomen en had niemand kunnen denken. Je ben een echte vechter. ...”

DJ Elfje

rveld@casema.nl

“... Jaren terug jullie gevonden na enige jaren niet meer geluisterd te hebben weer terug en nog steeds goed groeten Berry en Anja uit Tiel ...”

Berry & Anja

anjavanvliet@telnet.com