ImageFrank van Etten brengt 'Feestje op Wielen' naar AFAS Live.
Frank van Etten staat op 15 maart 2024 in de AFAS Live. 'Feestje op Wielen' wordt een show waar naast de hits van Frank van Etten ook duetten en (internationale) gastoptredens te zien zullen zijn. De avond staat volledig in de sfeer van de reizigers, zigeuners en volksmuziek. Lees meer.


Image
Jan Smit en Marco Schuitmaker gaan van 'Van Hasselt tot in Gent
Jan Smit en Marco Schuitmaker maken speciaal voor onze Zuiderburen een Vlaamse versie van hun hit 'Van Goes tot Purmerend'. De hi, die nu twee weken op de nummer één positie staat in de Sterren NL Top 25, krijgt aanstaande vrijdag dus een Vlaamse versie. Vorige week was dit nummer de Paradeplaat en nu staat hij in de Sterren NL Top 25. Lees meer.


Image
Afscheidsoncert Rob de Nijs maakt kans op 'Televizier-Ring Impact
De registratie van het afscheidsconcert van Rob de Nijs maakt kans op de Televizier-Ring Impact. Ruim 1,2 miljoen mensen zagen op televisie het laatste concert van Rob de Nijs die moest stoppen vanwege de ziekte van Parkinson. Lees meer.


Image
Guus Meeuwis kondigt extra 'laatste' show aan
Volgend jaar zijn de laatste 'Groots met een zachte G'-concerten van Guus Meeuwis. Show 7 In totaal staat hij met zes shows in het Philips Stadion in Eindhoven. Maar de kaartverkoop gaat zo hard, dat Guus vanmorgen een zevende show heeft aangekondigd. Lees meer.


Image
De Bevers kondigen extra show aan en verrassende derde gastartiest
De Bevers kondigen een tweede concert aan in Ahoy Rotterdam. Naast 30 september staan ze ook op 1 oktober in de muzikale tempel in Rotterdam. Gastartiesten Na Johan Derksen en Wilfred Genee is nu ook de derde gastartiest aangekondigd voor het huiskamerconcert in Ahoy. Politicus Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging zal samen met John een boerenmedley zingen. Emilie Sleven belde vanmiddag met John: Lees meer.


Image
René Froger gaat de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel: "Het raakt me heel erg"
René Froger gaat binnenkort de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel. Met de fietstocht probeert de zanger zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS. Emilie Sleven belde vanmiddag met de zanger. Lees meer.

Image
Het Muziekfeest komt naar Uden en Roermond!"
Het Muziekfeest op het Plein 2023 komt dit jaar wederom naar twee verschillende pleinen. Roermond Deze week maakte Jan Smit op social media al bekend dat we op 14 juni 2023 op de Markt in Uden staan. Vandaag is bekendgemaakt dat we op 28 juni 2023 naar de Markt in Roermond komen. Lees meer.